Tuesday, April 21, 2015

Sushi Time! Critique. Kobe Japanese Restaurant



Kobe Japanese Restaurant. Downtown Richmond.
Richmond VA

http://www.kobesteaksandsushi.com/



Probably your first encounter with Japanese cuisine has been through Sushi. I don't blame you. I love these little pieces of uncooked fish and the mix of the flavor with the soya sauce and the spicy touch of Wasabi. But, at least me, every time I jump in a new Japanese restaurant I am excited to see what new things they can offer. Well, last weekend Kobe was the perfect example...


My friend L and I went as a casual dinner to get some quick sushi and a couple of Kirins. But, we were quickly surprised with the variety, tasty and attractive presentations of the food and the modern and woody decoration of the restaurant.

I especially recommend the sushi specialty rolls. You can find an attractive mixture of flavors (cooked options for the reticent) and even some made of meat or vegetables. Three rolls later (Chicken teriyaki roll, Spicy lobster and shrimp tempura) and 27 dollars each we ready to go, but willing to come back to taste the heavy artillery! Gosh I need to taste that Hibachi grill!!, I promise to keep you posted J


Probablemente tu primer encuentro con la cocina japonesa haya sido a través del sushi. No me extraña. Me encantan estas pequeñas piezas de pescado crudo y la mezcla de sabores con la salsa de soja y el toque picante del Wasabi. Pero, al menos para mí, cada vez que entro en un nuevo restaurante Japonés estoy deseoso de ver que nuevas cosas pueden ofrecerme. Y el pasado fin de semana en Kobe fue el ejemplo Perfecto…



Mi amigo L y yo fuimos allí de manera casual para cenar algo de sushi y bebernos unas cuantas Kirins. Pero, nos sorprendimos rápidamente con la variedad, sabor y atractivas presentaciones de la comida y la moderna (madera como material principal) decoración del restaurante.


Especialmente recomiendo los Sushi rolls. Puedes encontrar una atractiva variedad de sabores (opciones completamente cocinadas para los más reticentes) e incluso algunos rollos hechos de verduras o carne. Tres rollos después y 27 dólares por cabeza (Pollo teriyaki, langosta picante y tempura de gambas) estábamos listos para irnos pero deseando volver para probar la artillería pesada. Necesito probar esa parrilla Hibachi. Prometo manteneros informados J

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